piele



Se afişează 1-10 din 30 rezultate.
  • Ulei de cocos pentru piele, par si scaderea greutatii
  • Ulei de cocos pentru piele, par si scaderea greutatii+51

  • Uleiul de cocos este cel mai versatil ulei care isi gaseste o mentiune laudabila in aproape toate domeniile. Fie ca este vorba de ulei de cocos medical sau culinar, fie ca este vorba de cosmetice sau pierdere in greutate, acest ulei este folosit a...

  • Beneficiile uleiului de palmier
  • Beneficiile uleiului de palmier+31

  • Uleiul rosu de palmier a fost utilizat de peste 5000 de ani atat in scop nutritional cat si medicamentos. In special in Egipt, uleiul rosu de palmier a fost venerat si considerat un aliment sacru.
    Uleiul de palmier este extras din fructele de pal...

  • Beneficiile aloe vera
  • Beneficiile aloe vera+17

  • Aloe vera e folosita in tratamentul a diferite afectiuni ale pielii si parului, pe langa stimularea procesului de digestie.
    Aloe vera este o planta suculenta, adica poate stoca apa in frunze, tulpini si radacini. Acest lucru explica aspectul umfl...

  • Uleiul de argan
  • Uleiul de argan+17

  • Arborele de argan este originar din Maroc, uleiul extras fiind cunoscut si sub denumirea de „aurul lichid al Marocului". Uleiul de argan preparat manual, extras din samburii de argan de femeile berbere (din Africa de Nord) a fost utilizat tr...

  • Cum sa tratezi pielea arsa de soare?
  • Cum sa tratezi pielea arsa de soare?+14

  • Arsurile provocate de razele soarelui sunt, uneori, pretul pe care trebuie sa-l platim pentru o zi de distractie pe plaja. Mancarimea, usturimea, durerea si imposibilitatea de a ne atinge de ceva cu partea arsa de soare ne indeamna sa recurgem la ...

  • Untul de shea
  • Untul de shea+8

  • Cunoscut si sub numele de unt de Karite, untul de shea este extras din fructele nucului de Karite, care creste in regiunile de savana din vestul si centrul Africii. Acesti copaci nu se cultiva, crescand doar in salbaticie si au nevoie de pana la 5...

  • Transpiratia, o problema sau o binecuvantare?
  • Transpiratia, o problema sau o binecuvantare?+8

  • Transpiratia, proces biochimic desfasurat la nivelul suprafetei pielii, are cunoscutul efect secundar olfactiv, declansand mirosuri corporale neplacute si reactia celor din jur, deranjati de acest fenomen. De fapt, transpiratia nu miroase, insa la...

  • Uleiul de macadamia
  • Uleiul de macadamia+5

  • Uleiul de macadamia este obtinut din nucile arborelui cu acelasi nume, originar din Australia. Desi se foloseste uneori si la gatit sau in salate, uleiul de macadamia este intrebuintat cu precadere in industria cosmetica. Este un emolient excelent...

  • Cum sa previi si cum sa tratezi vergeturile?
  • Cum sa previi si cum sa tratezi vergeturile?+3

  • Vergeturile sunt de obicei rezultatul intinderii rapide a pielii, asociate cu cresterea in inaltime sau cu greutatea cauzata fie de sarcina, fie de body building, fie de obezitate. Pot aparea oriunde pe corp, dar in cele mai multe cazuri ele apar ...

  • O noua alerta cu ultravioletele
  • O noua alerta cu ultravioletele+3

  • Radiatiile ultraviolete sunt mai periculoase decat se credea pana acum, avertizeaza specialistii, dupa studii care au facut in mod clar legatura intre cantitatea de ultraviolete emise de majoritatea aparatelor de la saloanele de bronzaj si inciden...